Tjänster

Vad vi erbjuder:

Nybyggnationer
Nybyggnationer är ett av våra expertområden här på Byggsidan. Vi har decennier av erfarenhet och har byggt hus för nöjda kunder, privatpersoner som företag, i flera årtionden. Vare sig det handlar om hem för privatpersoner eller stora lokaler för företag så är vi en partner du kan lita på. Vi är även duktiga på mindre projekt, som att ge din villa en ny altan eller lägga en uteplats. Kom till oss med små som stora projekt och vi kommer göra allt för att du ska bli nöjd. Vi tar emot förfrågningar på alla typer av byggprojekt – inget är för litet, för annorlunda eller för konstigt för oss – så tveka inte att kontakta oss.

Tillbyggnationer
Funderar du på att bygga ut huset och göra det lite större? Vårt team kan hjälpa dig, oavsett om det är en mindre tillbyggnad eller ett omfattande projekt. Vi är proffs och förstår att en tillbyggnation handlar om så mycket mer än att bara ”bygga till”. Vi tar hänsyn till utseende, funktion, möjligheter och hur din tomt ser ut innan vi sätter igång. På så sätt kan vi hjälpa dig få till en snygg och funktionell tillbyggnad som smälter in i ditt hus och passar just dina behov och möjligheter. Vi tar hänsyn till alla aspekter som finns för att skapa ett så bra slutresultat som möjligt. Det viktigaste för oss är att ha en nöjd kund.

Ombyggnationer
Är du intresserad av att bygga om? Då kan du anlita oss. Precis som vid tillbyggnationer är det viktigt att ta hänsyn till alla parametrar när man bygger om. Den omkringliggande miljön, hur ditt hus ser ut och allt möjligt annat spelar in. Alla ombyggnationer är unika projekt och precis så behandlar vi dem. Vi beräknar och planerar noggrant utifrån de givna förutsättningar som finns. Att vi dessutom har en känsla för form och stil är ju bara ett plus. Om du anlitar oss för en ombyggnation ser vi till att du får ett fräscht resultat du blir nöjd med och som har en hög kvalitet med god hållbarhet.

ROT-arbeten
ROT-arbeten är givetvis en del av vår repertoar. Vad som räknas som ett ROT-arbete kan ju emellertid variera. ROT-arbeten är reparationer, underhåll och ombyggnationer – men de ger bara rätt till skattereduktion om de uppfyller vissa givna krav. Huvudkravet är att arbetet ska utföras i/på eller i nära anslutning till en bostad som du äger och använder som bostad eller använder som fritidshus. Det kan också vara ett hus du äger men som dina föräldrar bor i. Viktigt att tänka på är att du tyvärr inte kan dra fördel av skattereduktionen om du bygger ett helt nytt hus och du får inte heller avdrag på skatten om du bygger om eller bygger till ditt nybyggda hus. Till nybyggda hus räknas hus som har fem år eller mindre som värdeår. För att läsa mer om reglerna och kraven för ROT-arbeten kan du besöka skatteverkets hemsida.

Inredningar
Vi på Byggsidan har samarbeten med flera professionella inredare och företag som arbetar med inredning. Därför kan vi erbjuda att kröna våra byggarbeten med riktigt snygg inredning, skapad av ett proffs, som ger ett riktigt snyggt intryck som hämtat från ett inredningsmagasin. Kontakta oss gärna för mer information kring våra inredningsarbeten.

Takarbeten
Takarbeten är något vi gärna utför. Vi arbetar mycket med både papp-, plåt- och tegeltak och har stor erfarenhet av takläggning, takreparationer och andra takarbeten. Takarbeten kan vara riskabla och kräver stor expertis av den som utför arbetet. Vi är utbildade och har erfarenhet från takarbete, vilket gör oss bekväma med att röra oss och arbeta på taken. Vi rekommenderar ingen privatperson att utföra sina takarbeten själv, då riskerna är stora. Låt oss hjälpa dig med alla typer av takarbeten – stora som små.

Fönsterbyten
Behöver du byta dina fönster? Vi kan hjälpa dig – enkelt och smidigt. Vi har bytt mängder av fönster genom åren och utöver handarbetet hjälper vi dig gärna med råd och tips runt fönsterval. Självklart kan vi hjälpa dig att montera fönsterna så att allt blir proffsigt gjort. Vi kan hjälpa dig från tanke till genomförande och ta hand om hela processen, från beställning till färdig montering. Kontakta oss för mer information om vilka leverantörer vi använder oss av.

Fastighetsskötsel
Fastighetsskötsel är ett av våra stora uppdragsområden. Bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag anlitar oss för att sköta deras fastigheter – uppgifterna varierar men vi kan hantera det mesta. Vanligtvis handlar det om underhåll och drift av byggnader och löpande reparationer och renoveringar.

Fasadbyte
Att byta en fasad är kanske inget jobb för en hemmasnickare – då är det tur att vi finns. Vi hjälper dig gärna att byta ut en fasad – oavsett om det är träfasaden på villan eller en industribyggnad i plåt. Vi gör även måleriarbeten på fasader. Kontakta oss för mer information och kostnadsförslag.

Webbsida utvecklad av Trinax AB